Snurrig dag.....

Denna dagen började härligt. Solen sken och jag kände att stora saker hade skett under natten. Jag var på massage igår och under den så for dom sista skälvande dropparna av den stora mänsterbrytningen ut. Detta gjorde att jag kunde släppa saker fria under natten och detta märkte jag på morgonen. Saker hade ändrat sig hos mig och det var skönt. Nu senare under kvällen så började saker snurra som tusan i mig. Vad var detta nu då? Blir trött av allt arbete som jag gör på själsnivå så jag hade varit glad om det kunde få vara bra hela dagen men icke. Gjorde en meditation. Det lossnade inte riktigt. Jag fick ännu mera panik istället å sökte efter någon att tala med. Ingen som jag kunde komma på var i närheten. Då hände det något i mig. Helt plötsligt uppenbarade sig ytterligare en sak i mitt inre som jag skulle släppa. Detta har jag nu i skrivande stund gjort och det blev en ooootrolig lättnad. Ska kolla lite mera på saken sedan så det bara är sunda kärlekstrådar som finns kvar. Är detta det sista av sakerna som jag ska igenom som relaterar till mitt mönsterbryt???? Hoppas det, för helt plötsligt kommer det som jag släppte under natten tillbaka i mjukare form.... Spännande, jag var tydligen tvungen att släppa den saken ur medvetandet innan denna sista saken kom upp till ytan. Om jag inte rensat bort detta så hade det alltid följt med mig, en felaktig känsla som skulle "sabotera" mycket för mig i mitt kommande.

Åh vad härligt att fått det utrensat.



Surr surr........

Vilodag.

Idag har jag tagit en vilodag. Det har varit en mycket kraftfull och energikrävande vecka. Livet har tagit en ny vändning och tagit fart som aldrig förr. Kreativiteten har tagit livet i besittning och skaparkraften har kommit för att stanna. Kroppen min har blivit lite trött av all denna energihöjning som skett bara på denna veckan. Så det har varit nödvändigt för mig att ta en dag bara för mig själv idag. En sovmorgon med efterföljande promenad. Efter det lunch och vila på soffan innan jag åkte till affären för att inhandla massa nötter. Kroppen SKREK efter nötter i alla former. Antagligen för att dom är energitäta och kan hjälpa kroppen med återhämtningen. På måndag så blir det åter ett besök hos massören. En ängel som jag har mött via min mamma. Hon är inne på samma spår som jag till en del och vi kan tala öppet ur vårt inre under massagen. Hon förstår vad jag säger och kan komma med synvinklar på det så man kan väl säga att hon en speciell typ av massageterapeut. Underbar är hon iallafall. Det känns som att jag bryter ny mark nu ordentligt och att innan jag kan se framgången av detta så ska kroppen ha sitt. Mycket viktigt känner jag nu. För att kunna få ut all den kraft som min själ nu har fått tillgång till så måste kroppen vara i balans. Så därför så GÖR jag en massa saker nu både för att bygga upp kroppen och för att återhämta den. I lagom takt då vill säga. Har en ganska hyfsad grundfysik men det var ett tag sedan jag var där så jag får låta kroppen ta den tiden som den behöver. Ta hand om den under tiden och ge den all kärlek den behöver i form av näringsrik föda, varma bad, spikmatteliggande och så givetvis massage då. Allt detta medans jag börjar LEVA igen. Bli mera aktiv med det som finns omkring mig så det är mycket som energin ska räcka till.




Namaste

Stolt över mig själv....

Då var Polisanmälan gjord på denna tragiska händelse som jag var med om igår. Skönt. Den överlevande kaninen lever gott i stallet å får små godbitar i form av morot, dill, persilja och ärtor av den nya ägarinnan. Mycket kloka människor som tar reda på mycket fakta om hur det är att ha kanin, vilka grenar den får gnaga på osv. Det blir en spännande fortsättning på detta. Får se vad som händer i båda fallen, kaninen och djurmisshandlaren. Helt slut är jag idag, har inte sovit en blund på hela natten. Vänt och vridit mig av och an i oro och ängslan över vad som hänt. Är nu supertrött. Skulle må bra av ett varmt och gott bad med avslappnande aromaoljor, levande ljus och lugn och harmonisk musik. Åååååååh vad skönt. Behöver vila en hel del känner jag då denna vecka än så länga varit väldigt kompakt med kraftfulla händelser. Ska nog göra lite nyponsoppa och ta en varm och go dusch..... JA det ska jag göra.

Kram på er.


Sååååååååå....

Så, då var detta mötet av klarat. Nu vet jag varför jag varit så nervös inför det. Kan vara så att jag inte vart nervös alls. Denna personen visade sig vara en högt utvecklad själ, fast det hade inte förståtts än (antar att det är en liten del av anledningen till våra möten). Höga och mycket energier som inte hade fått rätt utlopp ännu, men nu så har den vägen påbörjats. Dessa kraftiga energier vibbrerade in i mig som tusan och både på kvällen efter mötet och dagen efter så har jag haft huvudvärk och varit stel i nacken. Så jag har kommit fram till att det var dom kraftiga energierna som påverkade mig så starkt. Jag har känt att mitt medvetande har stigit mycket på bara dessa dagar och gamla blockeringar har lösts upp och där dom har suttit så har ljuset fyllts på. Detta har gjort att jag blivit ljusare än vad jag var innan. När man stiger i ljushetsgrad så märker omvärldens mörker det och försöker skrämma en tillbaka till tidigare nivå. Så har skett här, försöket alltså. Det har kommit från 2 olika håll. Dels genom en mailkontakt till en eventuell praktikplats och dels via en person som det har uppdagats djurmisshandel hos. Det handlade om kaniner i detta fall och vi lyckades rädda den sista överlevande lilla kaninen. Hennes tidigare vänner hade svält ihjäl och låg huller om buller döda runt omkring i det utrymme som hon befann sig i. En hemsk syn för en människa (jag) som är djurvän ut i fingerspetsarna och en hemst sits som denna lilla kanin varit i. Så under denna period fram tills jag har agerat klart i vad som ska göras och vad jag SKA göra så har jag stängt av mina känslor. Fruktansvärt jobbigt även det. Så under denna natten (detta skedde igår) så har jag inte kunnat sova något alls. Har legat och vänt och vridit mig i oro och ängslan. Sorgen har inte gjort entre än men den kommer efteråt när jag har gjort det som jag behöver göra åt situationen. Detta får ju absolut inte ha skett i onödan. Det vill till att ha alltet i sinnet för att inte tappa fotfästet och slå skiten ur denna person, för allt som händer har ju en mening. Men detta var en grym mening. Kärlekens kraft övervinner allt och i ett högre syfte så ser jag vad som ÄR och vad som ska ske. Om jag befinner mig i den nivån av medvetande så blir det uthärdligt då jag vet att dessa kaniner offrade sig för ett högre syfte. Då är det min uppgift att se till att detta högre syftet faller på plats och jag vet att jag är ivrigt påhejjad av alla dessa underbara små kaniner, som för övrigt har det alldeles förträffligt bra där dom är nu. Men vägen dit var nog långt ifrån rolig. Hualigen. Ett litet test i min styrka och kapacitet att jobba för ljusets räkning på denna planet.

Må den eviga kärlekens ljus förevigt skina på alla djuren, så dom får frid i kropp och själ och ett harmoniskt liv.

Namaste.



Må alla dessa kaniner vila i frid.

I ljus och kärlek.

Nyheter....

Rädsla. Vad är det? Vad är det bra för? Jag står inför ett stort möte som ska ske under morgondagen. Jag brukar aldrig vara nervös eller orolig inför något sådant men denna gången är jag det. Varför??? Jaa. Jag vet faktiskt inte varför. Finns ingen verklig anledning ALLS. Det enda är att JAG är på ett nytt sätt. Det kanske är det som skrämmer mig. Att jag inte vet hur jag kommer att reagera och agera. Under Fredagen så var jag nämligen med om en Hypnos. Det var någonting inuti mig som pockade på och ville ut men jag hade ingen möjlighet att lösa det själv, det var för stort å jag kunde inte förmå mig till att titta på det i min ensamhet. Var för rädd. Så jag åkte iväg helt enkelt till min Hypnosterapeut. Jag visste inte riktigt vad jag ville ha hjälp med men vi hittade dit till slut iaf. Det handlade om ett stort mönster som jag levt igenom. Ett mönster som har gjort att jag känt mig oälskad, icke sedd och förstådd. Detta mönster valde jag att leva igenom när jag klev ner i min nuvarande kropp. Ett mönster som jag tagit efter av en person i min närhet. Denna lösning som skedde på fredagen av detta mönster skakade om mig väldigt mycket då jag helt plötsligt blev en helt ny person. Jag blev helt enkelt MIG. Det här är jag utan påtagna mönster. Ett jag som jag aldrig varit men som ändå ÄR jag. Ett enormt tumult började fara runt i min kropp och jag sitter nu med efterdyningarna av detta ännu idag Söndag. Jag har bara varit så mycket som möjligt. I min ensamhet med mina egna tankar och frossbrytningar som har avlöst varandra. Jag har druckit flera STORA koppar varm choklad, pratat med mycket nära vänner när jag behövt få ett utlopp, sovit och läst. Jag har nämligen snubblat över 2 nya böcker av en andlig kvinna. Mer info om henne kommer vid senare tillfälle. Böckerna handlar om höga energivarelser och andra världar, galaxer och Universum. Under denna process så har mina egna blockeringar avlöst och fyllts på med ljus och samtidigt som jag läst dessa böcker så har energierna höjts ännu mera. Igårkväll så fick jag en energiladdning av Ashtar och hans stjärnskepp som följd av detta. Allt detta skapar en del oordning i min kropp samtidigt som ett nytt möte stundar. Mycket på en gång men det är ju så det är. I vilket fall som helst så är det en underbar tid som är i antågande, nya händelser, nya människor, nya upplevelser. Allt nytt på flera sätt, både för mig som ny person och ett helt nytt skeende i livet.

I ljus och kärlek.










RSS 2.0